OMGÅNG TVÅ | Mitt liv och lite annat smått och gott

Mitt liv och lite annat smått och gott

Annons

OMGÅNG TVÅ

Godmorgon! Eller kanske godmiddag.. äsch det är sommarlov så antar att alla andra också sover längre än vanligt. Jag och Emma hade ju en blogg innan, men vi bestämde oss för att lägga ner den och starta egna istället. So here I am.
Eftersom jag vaknade ganska sent idag så finns det inte så mycket att göra. Ska kanske ut i trädgården och hjälpa till med att riva en liten stuga, haha jag och yxor är kanske inte den bästa duon men yolo eller något. Ikväll så är det iaf fotbollsträning, tror jag hahaha. Får nog kolla upp dedär.. hur som helst, ha en finfin dag i det mulna vädret! Puss!♥

midsommar2013 089

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats